A Magyar Formatervezési Díj különdíjában részesült a NOOK

Idén 44. alkalommal adják át a Magyar Formatervezési Díjat. A díj Magyarország egyik legrangosabb elismerése a design területén.

Különdíjat érdemelt ki a Nook by Rati, amelyet Laufer Ferenc és Húnfalvi András, a Flying Objects designstúdió alapítói alkottak. Nagy köszönet nekik! 

Ez az eredmény erősíti a folyamatos innováció iránti elkötelezettségünket.

FRUNK. Új termékcsaládot vezettünk be!

Elindult új termékcsaládunk!

FRUNK by Rati

A Rati Frunk egy elől lévő tároló tér a motorházetető alatti ki nem használt régióban az elektromos autókban. Praktikus megoldás tárolásra, alkalmas töltőkábel, egyéb autós tartozékok, illetve bármilyen használati tárgy tárolására, értékes helyet szabadítva fel a csomagtartóban.

Az első termék Dacia Spring 2021- hez már kapható.

Kattints, és ismerd meg!

Eredeti Renault kartámaszok a Rati-tól

Hamarosan debütálnak a vadonatúj Renault Express és Kangoo modellek az európai kereskedésekben.  Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy újabb autógyár választott Rati kartámaszt a kínálatába.

A Ford, Opel, Peugeot, Citroen és Dacia márkák után immár a Renault is Rati kartámaszt kínál gyári tartozékként ehhez a két modellhez!

Ezüstérmes a Rati

A társadalmi- és környezeti fenntarthatóság számunkra nem csak üzleti kategória, hanem a személyes értékítéletünk része.

Minden évben a világ vezető szolgáltatóját, az EcoVadis-t kérjük fel, hogy értékelje a Rati-t a környezetbarát működés, az emberi jogok tiszteletben tartása, etikus üzleti magatartás és a fenntartható beszerzés kategóriákban.

Idén - tavalyi eredményünket ismét javítva - immár a vizsgált több, mint 60.000 vállalat élmezőnyébe tartozunk, ezért ezt a szép ezüstérmet kaptuk!

Megérkezett a Rati | Armster OE1 kartámaszunk az aftermarketre is

Letisztult design, maximális kényelem, akár vezeték nélküli QI telefon töltővel.

Kezdő típuslistánk (csak LHD):
Dacia Duster 2018- , Logan 2017- , Sandero 2017- , Lodgy 2018- , Dokker 2015-
Ford Focus 2017- , Fiesta 2017- , Ecosport 2018- , Ka+ Active 2018- , Puma 2019- , Transit Connect 2018-

Keresd viszonteladóinknál, vagy Amazon shopunkban!

A Rati ezüstérmes fenntarthatóságban

A társadalmi- és környezeti fenntarthatóság számunkra nem csak üzleti kategória, hanem a személyes értékítéletünk része.

Minden évben a világ vezető szolgáltatóját, az EcoVadis-t kérjük fel, hogy értékelje a Rati-t a környezetbarát működés, az emberi jogok tiszteletben tartása, etikus üzleti magatartás és a fenntartható beszerzés kategóriákban.

Idén - tavalyi eredményünket ismét javítva - immár a vizsgált több, mint 60.000 vállalat élmezőnyébe tartozunk, ezért ezt a szép ezüstérmet kaptuk!

Új Rati termékek a Ford-nál

A Ford ismét Rati termékkel bővíti a kínálatát. Az alábbi termékek már kaphatóak a Ford kereskedőknél:

  • vállfa, minden Ford típushoz: 2448529
  • OE1 kartámasz, Ford Puma 2017- modellhez: 2330781 (LHD), 2330783 (RHD)

Év Vállalkozója Díj 2019

A VOSZ Baranya Megyei Szervezete 2019. októberében adta át az Év vállalkozója díjat ügyvezetőnknek, Rajnai Attilának. Köszönjük az elismerést!

Új Rati kartámaszok a PSA Csoport eredeti kiegészítő között

A PSA csoport újabb Rati kartámasszal bővíti a kínálatát

 

 

A Rati Armster OE1 kartámasz hamarosan elérhető lesz az alábbi típusokhoz:

 

 

  • Citroen C4 Picasso 2014-2019

     

  • Citroen C4 Spacetourer 2019

     

  • Citroen Jumpy 2017-

     

  • Citroen Spacetourer 2017-

     

  • Peugeot Expert 2017-

     

  • Peugeot Traveller 2017-

     

  • Opel Zafira Life 2019-

     

  • Opel Vivaro 2019-

     

  • Opel Vivavo Life 2019-

     

Jól áll nekünk a zöld

A Rati folyamatosan figyeli a világban zajló általános és mobilitási trendeket. Látjuk az autóipar elszánt törekvését a fenntarthatóság és a városi levegő tisztaságának növelésére. A Rati is szeretne hozzájárulni ehhez a globális célhoz, ezért Pécsen, a várossal együttműködve, a város egyik ikonikus parkjában ültettünk el több mint 300 facsemetét. Örülünk, hogy tehettünk valamit!

 

 

 

 

 

Rati kartámasz USB töltővel a PSA csoportnál is

A PSA csoport újabb Rati kartámasszal bővíti a kínálatát.

A Citroen BERLINGO, Peugeot  PARTNER / RIFTER és az Opel COMBO típusokba egyaránt hamarosan elérhető lesz a Rati Armster OE1 kartámasza USB töltős funkcióval az 1649102880 cikkszámon.

Rati vállfa a Mitsubishi eredeti kiegészítők kínálatában

Köszönjük a lehetőséget Mitsubishi! A Rati vállfa elérhető az MME03C01 cikkszámon minden Mitsubishi kereskedőnél.

Kiválósági tanúsítvány Opeltől

Az Opel Automobile elismerését fejezte ki a 2018-as szállítási teljesítményünk iránt, amelyet az Opel és a Vauxhall Aftersales oldalak beszállítóinak együttműködési eszközével mértek. Köszönjük nekik kedves szavaikat (lásd alább).


„Mint minden társaság, ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében szilárd partnerségre támaszkodunk beszállítóinkkal. Ennek nagy részét képezi az időben történő szállítás képessége. Kérjük, fogadja el ezt a díjlevelet (…), és bízunk benne, hogy így folytathatjuk az együttműködést 2019-ben és az elkövetkező években is. ”

A Rati ezüstérmet kapott a CSR-eredmények elismeréseként

A Rati 2018-ra tovább javította CSR management rendszerét, minek következtében eredménye alapján immár a vizsgált vállalatok felső harmadához tartozik.

 

 

Az EcoVadis vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) minősítési módszertanának célja a vállalat CSR menedzsment rendszerének minőségi felmérése - a politikák, a végrehajtási intézkedések és az eredmények révén. Az értékelés 21 kérdésre összpontosít, amelyeket 4 témakörbe csoportosítanak (környezetvédelem, munka- és emberi jogok, etika, fenntartható beszerzés).

 

 

Új Citroen, Ford és VW kartámaszok a Rati kínálatában

A Rati kartámaszok (Armster 2 és Armster S) elérhetőek a Ford Focus 2018-, Citroen C3 Aircross 2018- and VW Polo 2018- modellekhez.

Rati kartámasz: nagy haszon az év kishaszonjában!

 

 

Gratulálunk a PSA-nak az Év Furgonja Nemzetközi Díj elnyeréséhez!

 

 

A sikeres Peugeot Partner, Citroën Berlingo és Opel Combo kisteherautók új generációjának bevezetésével a PSA hangsúlyozta egyértelmű szándékát, hogy tovább erősíti piaci részesedését az európai kisteherautók piacán. Az új kisteherautók a három márka közös együttműködésének eredményei, hihetetlen felszereltséggel és kényelmi funkciókkal büszkélkedve.

 

 

Büszkén szállítunk Rati OE1 kartámaszt ezekhez a PSA modellekhez.

Egy újabb tanúsítvány: TÜV-KBA ABE jóváhagyás a RATI OE1 kartámaszhoz

A Rati kartámaszok nem csak a legszigorúbb autóipari teszt követelményeket teljesítik, hanem a legszigorúbb jogi előírásokat is. A Tüv Süd az ECE R17 és az ECE R21 szerint tesztelte a Rati OE1 kartámaszt. Büszkén jelentjük be, hogy teszt eredményeink alapján a KBA Németország kiadta a Nemzeti Típusjóváhagyást (KBA).

 

 

Az Év Gyára Díj: a RATI a leginnovatívabb gyár 2017-ben

Az Év Gyára díjra minden magyar termelő vállalat jelentkezhet.
A résztvevők közül a zsűri egyhangúlag a RATI-t választotta a leginnovatívabb gyár díjra 2017-ben.

Hangsúlyozták az egyedi, független termékfejlesztési folyamatot, ahol a kiindulási pont mindig egy valós, létező fogyasztói probléma, és az eredmények tesztelt késztermékek, amelyek azonnal beilleszthetők az OEM-ek termékportfóliójába.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek az együttműködésért, és a továbbiakban is bízunk a közös munkában a jövő új értékeinek létrehozásában.

Automechanika 2018 – itt az idő, hogy találkozz velünk Frankfurtban

Valószínűleg az egyedülálló opcionális kartámaszainkról és vállfánkról ismersz minket, de 2018-ban a Rati egy vadonatúj  késztermékkel növeli az autógyári kiegészítők kínálatát.

A Rati autós kosarat bevásárláshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez terveztük, térfogata megegyezik a jelenleg piacon lévő többi összecsukható rekeszével. Főbb jellemzői a könnyű kezelhetőség, a tökéletes rögzítés a csomagtartóban különböző felületeken is, az ergonómikus kezelés és a trendi megjelenés.
Bemutatjuk a jövőbeli fejlesztési terveinket is, például egy intelligens megoldást a tablet / mobiltelefon tartására és egy másik koncepciót az autóban való étkezésre.