A gyermekek igényeihez igazított hátsó ülés rendező - vadonatúj, emberközpontú termék-koncepció a Rati tervezőasztalán

Szeretünk vezetni, és szeretjük a családunkat! Tehát személyesen tudjuk, mennyire fontos a gyerekeknek, hogy kényelmesen utazzanak a hosszú úton.
A megoldás egyelőre koncepció formában van, és reméljük hamarosan a polcokra kerül.

Új Rati kartámaszok a PSA Csoport eredeti kiegészítő között

A PSA csoport újabb Rati kartámasszal bővíti a kínálatát

A Rati Armster OE1 kartámasz hamarosan elérhető lesz az alábbi típusokhoz:

  • Citroen C4 Picasso 2014-2019
  • Citroen C4 Spacetourer 2019
  • Citroen Jumpy 2017-
  • Citroen Spacetourer 2017-
  • Peugeot Expert 2017-
  • Peugeot Traveller 2017-
  • Opel Zafira Life 2019-
  • Opel Vivaro 2019-
  • Opel Vivavo Life 2019-

Új Suzuki Jimny kartámaszok a Rati kínálatában

A Rati Armster 2 és Armster S kartámaszok elérhetőek az új Suzuki Jimny 2019-modellhez. Kényelem és egy extra tárolótér egyben! Már tényleg csak ennyi hiányzott, hogy a Jimny beltere tökéletes legyen.

 

Jól áll nekünk a zöld

A Rati folyamatosan figyeli a világban zajló általános és mobilitási trendeket. Látjuk az autóipar elszánt törekvését a fenntarthatóság és a városi levegő tisztaságának növelésére. A Rati is szeretne hozzájárulni ehhez a globális célhoz, ezért Pécsen, a várossal együttműködve, a város egyik ikonikus parkjában ültettünk el több mint 300 facsemetét. Örülünk, hogy tehettünk valamit!

Rati kartámasz USB töltővel a PSA csoportnál is

A PSA csoport újabb Rati kartámasszal bővíti a kínálatát.

A Citroen BERLINGO, Peugeot  PARTNER / RIFTER és az Opel COMBO típusokba egyaránt hamarosan elérhető lesz a Rati Armster OE1 kartámasza USB töltős funkcióval az 1649102880 cikkszámon.

Rati vállfa a Mitsubishi eredeti kiegészítők kínálatában

Köszönjük a lehetőséget Mitsubishi! A Rati vállfa hamarosan elérhető lesz az MME03C01 cikkszámon minden Mitsubishi kereskedőnél.

Kiválósági tanúsítvány Opeltől

Az Opel Automobile elismerését fejezte ki a 2018-as szállítási teljesítményünk iránt, amelyet az Opel és a Vauxhall Aftersales oldalak beszállítóinak együttműködési eszközével mértek. Köszönjük nekik kedves szavaikat (lásd alább).


„Mint minden társaság, ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében szilárd partnerségre támaszkodunk beszállítóinkkal. Ennek nagy részét képezi az időben történő szállítás képessége. Kérjük, fogadja el ezt a díjlevelet (…), és bízunk benne, hogy így folytathatjuk az együttműködést 2019-ben és az elkövetkező években is. ”

A Rati ezüstérmet kapott a CSR-eredmények elismeréseként

A Rati 2018-ra tovább javította CSR management rendszerét, minek következtében eredménye alapján immár a vizsgált vállalatok felső harmadához tartozik.

Az EcoVadis vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) minősítési módszertanának célja a vállalat CSR menedzsment rendszerének minőségi felmérése - a politikák, a végrehajtási intézkedések és az eredmények révén. Az értékelés 21 kérdésre összpontosít, amelyeket 4 témakörbe csoportosítanak (környezetvédelem, munka- és emberi jogok, etika, fenntartható beszerzés).

Új Citroen, Ford és VW kartámaszok a Rati kínálatában

A Rati kartámaszok (Armster 2 és Armster S) elérhetőek a Ford Focus 2018-, Citroen C3 Aircross 2018- and VW Polo 2018- modellekhez.

Rati kartámasz: nagy haszon az év kishaszonjában!

 

 

Gratulálunk a PSA-nak az Év Furgonja Nemzetközi Díj elnyeréséhez!

A sikeres Peugeot Partner, Citroën Berlingo és Opel Combo kisteherautók új generációjának bevezetésével a PSA hangsúlyozta egyértelmű szándékát, hogy tovább erősíti piaci részesedését az európai kisteherautók piacán. Az új kisteherautók a három márka közös együttműködésének eredményei, hihetetlen felszereltséggel és kényelmi funkciókkal büszkélkedve.

Büszkén szállítunk Rati OE1 kartámaszt ezekhez a PSA modellekhez.

Egy újabb tanúsítvány: TÜV-KBA ABE jóváhagyás a RATI OE1 kartámaszhoz

A Rati kartámaszok nem csak a legszigorúbb autóipari teszt követelményeket teljesítik, hanem a legszigorúbb jogi előírásokat is. A Tüv Süd az ECE R17 és az ECE R21 szerint tesztelte a Rati OE1 kartámaszt. Büszkén jelentjük be, hogy teszt eredményeink alapján a KBA Németország kiadta a Nemzeti Típusjóváhagyást (KBA).

Új Renault és Dacia kartámaszok a Rati kínálatában

A Rati Armster 2 kartámasz elérhető a Renault Zoe 2017-, Dacia Dokker  2018- and Dacia Lodgy  2018- modellkhez.

Az Év Gyára Díj: a RATI a leginnovatívabb gyár 2017-ben

Az Év Gyára díjra minden magyar termelő vállalat jelentkezhet.
A résztvevők közül a zsűri egyhangúlag a RATI-t választotta a leginnovatívabb gyár díjra 2017-ben.

Hangsúlyozták az egyedi, független termékfejlesztési folyamatot, ahol a kiindulási pont mindig egy valós, létező fogyasztói probléma, és az eredmények tesztelt késztermékek, amelyek azonnal beilleszthetők az OEM-ek termékportfóliójába.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek az együttműködésért, és a továbbiakban is bízunk a közös munkában a jövő új értékeinek létrehozásában.

Automechanika 2018 – itt az idő, hogy találkozz velünk Frankfurtban

Valószínűleg az egyedülálló opcionális kartámaszainkról és vállfánkról ismersz minket, de 2018-ban a Rati egy vadonatúj  késztermékkel növeli az autógyári kiegészítők kínálatát.

A Rati autós kosarat bevásárláshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez terveztük, térfogata megegyezik a jelenleg piacon lévő többi összecsukható rekeszével. Főbb jellemzői a könnyű kezelhetőség, a tökéletes rögzítés a csomagtartóban különböző felületeken is, az ergonómikus kezelés és a trendi megjelenés.
Bemutatjuk a jövőbeli fejlesztési terveinket is, például egy intelligens megoldást a tablet / mobiltelefon tartására és egy másik koncepciót az autóban való étkezésre.